لایحه چیست

لایحه که نام آن را بسیار زیاد شنیده اید؛ عمدتاً به پیشنهادی گفته می‌شود که دولت برای به رسمیت شناختن یک قانون آن را به مجلس معرفی می کند، که در این بین اقسام خاصی در لایحه وجود دارد، مانند:

  • لایحه های فوری
  • لایحه های عادی

توجه داشته باشید که لایحه های عادی هر کدام نیز با ویژگی‌های خاصی اعلام می‌شود و عمدتاً در مورد لایحه های عادی باید این گونه صحبت شود که به صورت کلی و جزئی می تواند در مورد به رسمیت شناختن قانون مورد نظر فاکتور و معیارهای خاصی را مورد بررسی قرار دهد؛ چرا که در ایران این وظیفه بر عهده رئیس مجلس می‌باشد که بتواند لایحه های عادی را سریعاً و در اسرع وقت، نتیجه‌ی آن را به نمایندگان شهرستان ها اعلام کند.

اگر به دنبال وکیل حقوقی و وکیل کیفری هستید می توانید با مشاوران ما با شماره 09121304085 در تماس باشید .

لایحه چیست

اما در مورد لایحه های فوری که خود بر اقسام خاصی نیز تقسیم بندی می شود؛

از جمله:

  • لایحه های تک فوریتی
  • لایحه های دو فوریتی
  • لایحه های سه فوریتی

که هر کدام به صورت فوری همان طور که از نام آن پیداست، در مجلس مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

بهتر است بدانید که اهمیت و ضرورت لایحه در چارچوب قانون تنها به مجلس ختم نمی شود و بلکه دعاوی کیفری و حقوقی نیز می توانند کار خود را به نحو احسن برای به رسمیت شناختن ادعای یک فرد ارائه دهند؛ چرا که در بسیاری از شرایط بسیاری از رأی های صادر شده در دادگاه ممکن است به نتیجه‌ی مورد نظر شاکی نزدیک نباشد.

لایحه در دعاوی قانونی

اصولاً در اینجا فرد شکایت کننده با ارائه‌ی مدرک و مستندات لازم و محکم به‌خوبی می‌تواند از دادگاه تقاضای تجدید نظر و فرجام خواهی را حتی با لایحه نویسی داشته باشد، اما در این جا ما به ضرورت لایحه در دعاوی قانونی اشاره می کنیم؛ چرا که برای مطرح کردن دادخواست های افراد شاکی که به دادگاه ارسال می شود، باید لایحه نوشته شود.

لایحه نویسی را اگر به دست فرد مطمئن و متخصص مانند یک وکیل با تجربه بسپارید، قطعاً با نتیجه‌ی خوبی در پایان کار روبرو خواهید شد؛ چرا که وکیل می‌داند با توجه به تمام مدارک و شواهد پرونده چگونه باید متن لایحه را به درستی تنظیم کند و هم چنین این نکته را نباید از یاد ببرید که در هنگام نوشتن لایحه باید کاملاً چارچوب قانون و موازات آن را وکیل رعایت نماید، که این گونه بتوان در دادگاه از حق موکل خود دفاع کند.

لایحه چیست

لایحه قضایی

همه‌ی ما لایحه‌ای به نام لایحه قضایی را نیز می شناسیم، که در دادرسی به این لایحه بسیار توجه می شود؛ که در لایحه قضایی با توجه به نقاط قوت یک پرونده و هم چنین مهارت ها و تجربه های خاصی که وکیل دارد به راحتی می‌تواند یک لایحه دفاعی خوب قضایی را تهیه کند؛ چرا که در دادگاه عمدتاً بسیاری از افراد به این دلیل که نمی توانند خونسردی خود را حفظ کنند، ممکن است جلسه دادگاه را متشنج سازند.

به همین دلیل بارز و مهم قاضی از وکیل می خواهد که لایحه دفاعی موکل خود را ارائه دهد؛ چرا که این گونه به نظم دادگاه نیز رسیدگی می‌شود و می‌توان با دقت بیشتری به پرونده پرداخت ،عمدتاً لایحه را می توان یکی از بی نظیر ترین و موثرترین چیزهایی دانست که می تواند در رای دادگاه نقش متفاوت و البته مهمی را ایفا کند.

چرا که در لایحه دفاعی قطعاً حمایت وکیل بسیار مطرح می‌باشد؛ چرا که به تمام نکات ریز و درشت پرونده اشاره ای واضح و البته مستقیم دارد و تمام جوانب را به صورت کاملاً تخصصی و مهارت بالا مورد بررسی قرار میدهد.

تفاوت لایحه قضایی با لایحه دولت

در این میان شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که لایحه‌ی دولت با لایحه‌ی قضایی با تفاوت‌های بسیاری همراه است؛ چرا که در لایحه قضایی عمدتاً نقش وکیل بسیار پر رنگ می باشد و این قدرت را دارد که نتیجه دادگاه را به راحتی به واسطه حمایت و دفاعیه‌ی عالی که دارد، به نفع موکل خود تغییر دهد.

اما در مورد لایحه دولت بهتر است بدانید که این دولت است که تصمیم خود را در راستای تغییر و تبدیل یک قانون به مجلس ارائه می دهد، اما در حالت کلی لایحه به این دلیل که می تواند به شکل حقوقی تمامی مسایل را حل نماید، بسیار مورد اهمیت قرار دارد.

سخن پایانی

اما در مورد لایحه قضایی این گونه عنوان و بیان می‌شود که در زمان فرجام خواهی و یا تجدید نظر می‌توان از این لایحه به راحتی استفاده کرد، اما توصیه من به شما این است که لایحه نویسی خود در دادگاه را تنها به یک وکیل مجرب و متخصص و با سابقه کاری بالا بسپارید؛ چرا که اگر به دنبال نتیجه رضایت بخش هستید، قطعاً وکیل میتواند بهترین ها را برای شما به وجود آورد.؛ چرا که تخصص وکیل در این حوزه بسیار مؤثر واقع می شود که شما با هزینه ای کمی بالاتر میتوانید بُرد خود را رد دادگاه قطعی کنید.

برچسب ها: لایحه چیست

پیام بگذارید

ملی وکیل سایت مرجع در زمینه های دعوای حقوقی ، تنظیم لایحه ، 

تماس با ما

© تمامی حقوق برای این قالب محفوظ است.
مشاوره سریع حقوقی و وام