وکیل کیفری در تهران، یکی از مهمترین وکیلها در حوزهی قانونی میباشد. جرائم قانونی بسیار حساس و مهم هستند؛ بنابراین برای پیش بردن مراحل قانونی، افرادی که محکوم به جرائم کیفری نظیر: قتل، سرقت، تجاوز و غیره میباشند، نیاز به وکیلی با تجربه برای تنظیم فرم شکایت نامه، به درستی و با دقت فراوان هستند
وکیل کیفری در تهران، یکی از مهمترین و ضروریترین مشاغل به حساب میآید. وکیل کیفری کسی است که تخصص خود را در زمینهی جرمهای کیفری گرفته است و به قوانین آن آشنا بوده و به راحتی میتواند، موکل خود را ساپورت کند. برای افرادی که مرتکب اعمال کیفری شدهاند، ضروری است که با یک وکیل کیفری خوب و با تجربه مشاوره کنند.
زیرا جرائم کیفری بسیار حساس هستند و برای گذراندن مراحل قانونی آنها، یک فرد عادی یا یک وکیل کم تجربه، در این زمینه نمیتواند به موکل خود کمک کند. در هنگام تحقیق و جست و جو برای یافتن وکیلی مناسب، باید یک سری از ویژگیها را مد نظر قرار داده و طبق این ویژگیها، وکیل امور کیفری خوب و باتجربهای را پیدا کنیم تا در کمترین زمان ممکن با بهترین کیفیت، به نتیجهی دلخواه خود دست یابیم.
1. صبور؛
2. منظم؛
3. مهربان،
4. کوشش فراوان در زمینهی کاری خود؛
5. با تجربه؛
6. دارای رزومهی کاری درخشان؛
7. دارای حسن نیت نسبت به موکل خود؛
8. دارای احساس مسئولیت نسبت به موکل خود؛
9. دریافت به صرفهی حق وکالت.
وکلا در اکثر پرونده ها حقوقی میتوانند حتی بدون حضور موکل خود و به نمایندگی از او در دعاوی شرکت کنند.ولی پرونده های کیفری شامل این قانون نمیشوند چون فقط شخص متهم میتواند پاسخگو باشد و وکیل بدون حضور موکل خود نمیتواند در دعاوی شرکت کند. وکیل دادگستری در این دعاوی می تواند شکایت را بررسی کرده و جرمی را که موکلش بنا آن متهم شدهاست و همچنین مجازات وی را مورد تجدید نظر قرار دهد.
یکی از نکات حائز اهمیت در پرونده های کیفری این است که فقط یک بار قابلیت مطرح کردن دارند و برای بار دوم قابل مطرح کردن نیستند و به همین دلیل با نتیجه گیری اشتباه،حقوق موکلین را ضایع کرده و هزینه های دادگاه خسارات جدیدی را به بار می آورد داشتن وکیل کیفری حاذق باعث خواهد شد در اسرع وقت با بهترین شکل شکوائیه تنظیمکرده و به امور خود رسیدگی نمایید. برای کمک گرفتن از وکلای حاذق کیفری میتوانید با وکلای ملی وکیل در ارتباط باشید.
1. وظیفهی قاضی این است که بر زندانها، امور و اعمال زندانیان، نظارت دقیق را اعمال فرماید؛
2. صدور حکم برای به اجرا درآوردن احکام کیفری؛
3. نظارت دقیق بر اعمال احکام کیفری؛
4. قاضی باید با توجه به قوانین جمهوری اسلامی، در مورد زندانیانی که شرایط: (1. عفو؛ 2. بخشش)؛ را دارند، اعلام نظر بفرماید و حکم نهایی آنها را صادر کند.
5. علاوه بر مورد فوق؛ قاضی میتواند با توجه به قوانین جمهوری اسلامی و حکم زندانیان، برای آنها مدت مشخصی از مرخصی را اعمال نماید.
6. برای افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، قاضی باید با توجه به قوانین جمهوری اسلامی، آنها را در مراکز درمانی و مربوطه، بستری کند. این افراد شامل موارد ذیل میباشند:
• سالمندان؛
• افرادی که به بیماریهای روانی مبتلا هستند؛
ی افرادی که به بیماریهای جسمی مبتلا هستند (لازم به ذکر است که هر بیماری جسمی، شامل این قانون نمیشود؛ فقط بیماریهایی که صعب العلاج هستند، شامل این قانون میشوند و در مراکز مربوطه، طبق صلاحدید قاضی، بستری میشوند)؛
• اکثر محکومینی که به مراقبتهای ویژه نیاز دارند.
7. مورد آخر شامل سایر وظایفی است که بر عهدهی قاضی میباشد؛ مانند: نظارت بر عملکرد همهی ارگانهای دولتی؛ ممنوع کردن اجرای علنی مجازات و غیره.
1. همهی افرادی که در دادگستری مشغول به فعالیت هستند؛
2. نیروهای انتظامی؛
3. نیروهای نظامی؛
4. مقامات وزارتخانهها؛
5. مستخدمان وزارتخانهها,
6. موسسات شرکتهای دولتی؛
7. نهادهای عمومی؛
8. موسسات شرکتهای غیردولتی.
1. دوران بارداری؛
2. دوران شیردهی در مدت رسیدن طفل فرد محکوم به سن دو سالگی؛
3. پس از زایمان حداکثر تا شش ماه، اجرای مجازات فرد محکوم به تعویق میافتد؛
4. در دوران استحاضه، اجرای مجازات شلاق به تعویق میافتد.
5. اگر با اجرای مجازات، در روند بیماری روانی یا جسمانی فرد محکوم مشکلی ایجاد شود، قاضی باید اجرای مجازات را به تعویق بیاندازد.
با مراجعه به وکیل کیفری شرب خمر را از سه طرق میتوان اثبات کرد:
1.اقرار:
شخصی که مشروبات الکلی استفاده کرده باید عاقل، بالغ قاصد و مختار باشد و به حکم و موضوع شرب خمر جاهل نباشد در غیر این صورت مجازات نمیشود.
ممکن است شخصی که مرتکب به جرم شده به حکم آن آگاه باشد اما نداند چه مجازاتی دارد که در این صورت دچار جهل است و ادعای جهل زمانی از سوی قاضی پذیرفته میشود که خلافش ثابت نشده باشد.
با توجه به ماده 164 قانون مجازات اقرار به معنی: « اخبار شخصی به ارتکاب جرم از جانب خود است»
اقرار باید کاملا روشن وبدون ابهام باشد و طبق ماده 167 قانون مجازات اقرار باید منجز باشد و اقرار کننده طبق ماده 168 قانون مذکور باید عاقل، بالغ ، قاصد و مختار باشد و اقرار تحت اکراه و شکنجه و یا اذیت و آزار روحی و یا جسمی، فاقد ارزش و اعتبار است.
2.شهادت
3.علم قاضی
فروش مال غیر به جرایمی گفته میشود که فردی اموالی را که به او تعلق ندارد و برای شخص دیگری است را بدون اجازه صاحب مال به فروش میرساند در این شرایط اگر فرد خریدار هم اطلاع داشته باشد که فروشنده صاحب مال نیست و باز هم آن را بخرد او هم مجرم شناخته میشود.
در این شرایط است که صاحب واقعی مال میتواند با کمک گرفتن از وکیل کیفری از فردی که اموال اورا فروخته شکایت کند که این کار مزایایی دارد از جمله اینکه:
مدت زمانی که لازم است تا جرم فروش مال غیر ثابت شود کاهش میابد.
نیازی نیست تا شاکی در دادگاه حضور داشته باشد.
وکیل میتواند بدون حضور شاکی در دادگاه رضایت دادن و یا عدم رضایت شاکی از مجرم را به اطلاع دادگاه برساند.که البته حتی اگر شاکی هم رضایت دهد باعث میشود فقط در مجازات کلاهبردار تخفیف داده شود و او به طور کامل بخشیده نمیشود.
کلاهبردار کسی است که با فریب دادن اشخاص کاری میکند که آنها با میل و اراده ی خود اموال خود را در اختیار کلاهبرداران قرار دهند و هنگامیکه به فریب خوردن خود پی میبرند میتوانند به دادگاه رفته و علیه کلاهبرداران طرح شکایت کنند و در صورتی که در این روند از وکیل متخصص کیفری کمک بگیرند مزایایی دارد از جمله اینکه:مدت زمانی که نیاز است تا جرم کلاهبرداری اثبات شود کاهش میابد و دیگر نیازی به وجود شاهدان در دادگاه نیست و از دیگر مزایای اخذ وکیل کیفری این است که وکیل با شناسایی کردن اموال موکل خود که در تصرف کلاهبرداران است سریعا آنها را توقیف میکند.واین توانایی را دارد که بعد از اینکه کلاهبردار توسط دادگاه محکوم شد برای پس گرفتن اموال موکل خود اقدام کند.
1. قتل؛
2. دیه؛
3. خیانت در امانت؛
4. کلاهبرداری؛
5. تهدید؛
6. توهین؛
7. ضرب و جرح؛
8. آدم ربایی؛
9. سرقت؛
10. انتقال مال غیر؛
11. تجاوز؛
12. مزاحمت تلفنی.
1. موضوعاتی که خانوادگی هستند.
2. هر دو طرف، تقاضای خصوصی و محرمانه شدن پرونده را داشته باشند؛
3. امنیت یا مسائل مذهبی جامعه، به خطر بیفتد.
4. اعمالی که منافی عفت هستند؛
5. اعمالی که برخلاف اخلاق حسنه، انجام شدهاند.
1. وکیل خوب کسی است که به تمام قوانین پزشکی قانونی، مسلط باشد.
2. بر اسلحه شناسی، مسلط باشد.
3. دانش علمی در زمینهی پلیس علمی را داشته باشد، این دانش به موارد ذیل کمک زیادی میکند:
• انگشت نگاری؛
• در محل جرم، بتواند اثر انگشت را شناسایی کند؛
• کشف جعل؛
• در محل جرم، بتواند آثار باقی مانده را جمع آوری کند.
همانگونه که در ابتدا گفته شد، جرائم کیفری بسیار مهم هستند و وکیل اعاده دادرسی کیفری باید دارای رزومهی درخشانی باشد، همچنین تخصص کافی در این حوزه را نیز داشته باشد و در زمینهی تنظیم شکایت نامه، بسیار دقت و حساسیت به خرج دهد.
پیام بگذارید